Welkom op onze weblog

Projecten, ontwikkelingen in het bedrijf of ander nieuws laten we hier zien in korte berichten met foto of video. Op een idee gebracht door ons bericht? of vragen hierover? Dan graag uw bericht via mail of telefoon.

Stormschade? Bel, app of mail ons 24/7

18 februari 2022
Geschreven door Johannes Rijs

Heeft u schade aan bomen door de storm, neem contact met ons op zodat wij een veilige aanpak van de situatie kunnen organiseren. Met onze uitgebreide ervaring, vakmensen en specialistische machines kunnen we iedere situatie beoordelen en vervolgens oplossen.

Duurzame hekwerken

19 april 2021
Geschreven door Johannes Rijs

Voor een landgoed in Almen hebben we 2 landschappelijke hekwerken mogen maken. Ze zijn opgebouwd uit hout van bomen die we zelf hebben gekapt in de regio. Voornamelijk Robinia (in de volksmond: Acacia) en inlandse Eik. Dit soort hekken maken we op maat en in de juiste uitvoering voor de specifieke plaats en toepassing. Het … Lees verder Duurzame hekwerken

Laanvervanging

16 december 2020
Geschreven door Johannes Rijs

Voor Stichting IJssellandschap hebben we een deel van een 200-jarige eikenlaan op landgoed ‘De Kranenkamp’ in Diepenveen mogen vervangen. In dit deel van de laan was meer dan 60% van de bomen uitgevallen en is zodoende de keuze gemaakt, het restant te rooien en geheel nieuw te aan te planten. Hiermee wordt het laanbeeld met … Lees verder Laanvervanging

Bestrijding processierups, meld uw bomen tijdig aan!

26 mei 2020
Geschreven door Johannes Rijs

De eikenprocessierups is weer actief. Vrijwel iedereen in ons land kent na de afgelopen zomer, waarin er veel overlast en media aandacht was, dit overlast gevende fenomeen. De rupsen zijn al wekenlang in de toppen van de eiken aanwezig en komen, naarmate ze groter worden nu ook lager in de kroon en op de stammen … Lees verder Bestrijding processierups, meld uw bomen tijdig aan!