Kwaliteit; Certificeringen & Keurmerken

Boomverzorger.nl werkt altijd volgens de meest moderne standaarden. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer.

Keuringen van arbeidsmiddelen/ machines, volgen van BHV trainingen inclusief reddingsklimmen en het bedrijf volledig ‘laten testen’ tijdens de audit voor ERBO, zijn jaarlijkse standaarden.

De vakinhoudelijke kwaliteit wordt continue uitgebreid door het volgen van seminars/ bijeenkomsten/ praktijkdagen onder andere van de de KPB (Kring Praktiserende Boomverzorgers) en is middels een verplicht aantal te behalen punten voor hercertificering van het ETW certifcaat geborgd. Aspirant treeworkers worden begeleid en regelmatig worden de nieuwste technische ontwikkelingen in het vak gezamenlijk besproken.

European tree worker

European Arboricultural Council is het orgaan dat de certificering van European Tree Workers organiseert en registreert.

‘European Tree Worker word je niet zomaar’ Degene die het certificaat behaald mag zich met recht ‘allround boomverzorger’ noemen. Hij of zij wordt uitgebreid getest op theoretisch vlak, qua boomsoortenkennis en in een praktische test (klimmend in de boom). Een ETW-er kan een goede afweging maken in het werk, als het gaat om wat goed is voor de boom, werkwijze, de omgeving, veiligheid, flora en fauna enzovoorts.

bezoek de website

European Tree Technician

European Treetechnician is een Europees certificaat dat een kwaliteitsniveau garandeert als het gaat om boomtechnisch onderzoek, advies en inzicht in contractvorming en beleidszaken rondom bomen.

Een allround boomadviseur voor alle vraagstukken rondom bomen.

ERBO

ERBO, Erkend Bosaannemer. Een certificaat dat wordt uitgegeven door SKBNL (Stichting Kwaliteitszorg Bosbeheer Nederland).

De ErBo garandeert:

✓  Aandacht voor het milieu
✓  Goede en veilige arbeidsomstandigheden
✓  Duidelijke afspraken
✓  Adequate zorg voor (kwetsbare) planten en dieren

Boomverzorger.nl
Warkenseweg 1A
7231PS Warnsveld

M: 06 55 393 171
E: info@boomverzorger.nl

Certificeringen:
ETW European Tree Worker
ETT European Tree Technician
ERBO Erkend Bosaannemer

Algemene voorwaarden