Duurzame hekwerken19 april 2021
Geschreven door Johannes Rijs

Voor een landgoed in Almen hebben we 2 landschappelijke hekwerken mogen maken. Ze zijn opgebouwd uit hout van bomen die we zelf hebben gekapt in de regio. Voornamelijk Robinia (in de volksmond: Acacia) en inlandse Eik. Dit soort hekken maken we op maat en in de juiste uitvoering voor de specifieke plaats en toepassing. Het hout is onbehandeld en zwaar uitgevoerd, zodat het lang meegaat en minimale impact heeft op onze aarde (weinig transport/ geen gebruik van chemische middelen/ eigen hout uit goed beheer)

Er zijn ook veel andere mogelijkheden: zo maken we hekwerken, slagbomen, banken, carports of bijvoorbeeld speeltoestellen/ hutten etc. Ook kunnen we op maat gemaakte meubels (voor binnen en buiten) leveren. Deze worden vooraf in de werkplaats van onze timmerman gemaakt.