Even voorstellen20 februari 2018
Geschreven door Marloes Kroeskop

Wie werken er nu eigenlijk allemaal bij Boomverzorger.nl?

We vinden het leuk om de komende periode, maandelijks een voortstelrondje te doen met onze medewerkers.

Monique van Cotthem, onze administratief medewerkster mocht de spits afbijten. Op een woensdagochtend in februari bracht ik een bezoekje aan het kantoor van Boomverzorger.nl, dat gevestigd is in het Hof van Zutphen. Daar zat Monique achter haar grote bureau, met heel wat werk om zich heen. Alweer ruim zes jaar is Monique werkzaam bij ons. Ze geeft aan dat ze met erg veel plezier bij Boomverzorger.nl werkt. Ze verteld dat ze een zeer divers takenpakket heeft, wat maakt dat geen dag voor haar hetzelfde is. En door de gezamenlijke groepsapp van ons bedrijf, blijft ze op de hoogte van wat er op de werkvloer speelt en met welke klussen de boomverzorgers bezig zijn. Daarnaast geeft ze aan dat ze veel ruimte krijgt om zelf haar taken in te delen. Ze verteld dat ze onder andere verantwoordelijk is voor de boekhouding, het bewaken van debiteuren/crediteuren, het bijhouden van de uren van de medewerkers, de formulierenstroom met instanties en af en toe heeft ze mailverkeer met andere bedrijven. Naast haar werk bij ons, werkt ze ook nog in de horeca. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om thuis bezig te zijn met decoreren en stylen. Uitgaan doet ze ook graag en dan in de breedste zin van het woord. Op vakantie gaan is voor haar echte ontspanning, zowel naar de zon als naar de sneeuw gaat ze graag. Skiën is dan ook één van haar hobby’s. Kortom Monique geniet van het leven en plukt de dag!