Stormschade Twello

stormschade_plakoksel_plataan


15 juli 2011
Geschreven door Johannes Rijs

De zware buien van gisteren hebben in combinatie met de vlagerige, harde wind schade aan bomen veroorzaakt. Een zware arm van deze Plataan scheurde af toen de belasting te zwaar werd en landde op de schuur.

De schade wordt inmiddels hersteld en de boom zal nu drastisch moeten worden gesnoeid, om verder uitscheuren te voorkomen. Gelukkig is een Plataan een soort die ‘extreem snoeien’ goed verdraagt en zal de boom binnen enkele seizoenen weer mooi vol en groen zijn.

stormschade_plakoksel_plataan_2

Boomverzorger.nl
Hoornwerk 27
7201GS Zutphen

M: 06 55 393 171
E: info@boomverzorger.nl

Certificeringen:
ETW European Tree Worker
VCA checklist aannemers
ETT European Tree Technician
ERBO Erkend Bosaannemer

Algemene voorwaarden