Versnipperen niet de enige optie

foto_1_18_dec


18 december 2012
Geschreven door Johannes Rijs

Meestal wordt bij onze werkzaamheden het vrijkomende snoeihout versnipperd en afgevoerd. In sommige situaties is het echter efficiënter om de takken met een klepelmaaier/bosfrees te verkleinen en het materiaal achter te laten.
foto_2_18_dec
Bij ons project langs het spoor in Hilversum worden de takken met behulp van deze rupstrekker met knikbesturing en bosfrees tot een glad oppervlak gemaakt. Het grote voordeel van de machine is de beperkte afmeting, hierdoor is deze inzetbaar op terreinen ondanks smalle doorgangen. Ondanks het kleine formaat heeft de machine een hoge productiecapaciteit.

Boomverzorger.nl
Warkenseweg 1A
7231PS Warnsveld

M: 06 55 393 171
E: info@boomverzorger.nl

Certificeringen:
ETW European Tree Worker
ETT European Tree Technician
ERBO Erkend Bosaannemer

Algemene voorwaarden