Plantseizoen in volle gang!

foto_16_nov


20 november 2012
Geschreven door Johannes Rijs

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij in de maanden oktober en november aan het planten. Hieronder een rij populieren, geplant voor de Stichting IJssellandschap, aan de Spikvoorderweg nabij Deventer.
Afhankelijk van de weersomstandigheden (niet bij vorst en/of sneeuw) kunnen in het najaar en de gehele winter bomen worden geplant. Onze voorkeur gaat uit naar de maanden oktober en november, omdat het risico op slecht weer dan nog relatief klein is en het voorjaar (met warmte/droogte-verdamping) juist nog ver weg.
De in deze tijd gerooide bomen zullen mogelijk bovendien nog profiteren van een laatste actieve wortelreactie op de ‘ondergrondse snoei’ en zo een betere uitgangspositie hebben ten opzichte van in de winter gerooide en geplante bomen.

Boomverzorger.nl
Hoornwerk 27
7201GS Zutphen

M: 06 55 393 171
E: info@boomverzorger.nl

Certificeringen:
ETW European Tree Worker
VCA checklist aannemers
ETT European Tree Technician
ERBO Erkend Bosaannemer

Algemene voorwaarden