Boomverwijdering20 mei 2011
Geschreven door Johannes Rijs

Boomverwijdering

‘Efficiënt zagen, klimmen, hijsen’

Verwijdering van bomen op alle denkbare plaatsen is voor ons praktisch dagelijks werk. Of het nu gaat om het klimmend verwijderen van bomen in achtertuinen, het ophijsen van bomen met inzet van telescoophijskranen, het demonteren van bomen met behulp van hoogwerkers, of het vellen van van bomen in handkracht, alle technieken zijn ons vanuit brede ervaring bekend.

Inzetten van de meest efficiënte technieken en machines is voor ons uitgangspunt bij verwijdering. Het gaat er tenslotte om dat het verwijderen veilig, met zorg voor de omgeving en betaalbaar wordt uitgevoerd.

Boomverzorger.nl
Hoornwerk 27
7201GS Zutphen

M: 06 55 393 171
E: info@boomverzorger.nl

Certificeringen:
ETW European Tree Worker
VCA checklist aannemers
ETT European Tree Technician
ERBO Erkend Bosaannemer

Algemene voorwaarden